Vrijdag 1 Oktober vanaf 1200 uur ..Ontmoet & Groet Browar PINTA

28-09-2021
Vrijdag 1 Oktober vanaf 1200 uur @Indewildeman!

Ontmoet & Groet @pinta.craft.beer .

Op deze dag zullen wij zeer veel verschillende bieren schenken ..zowel tap als blik/fles ...van deze sympathieke Poolse Brouwerij. Filip Karbarz ...export manager zal aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden.


Dus tot Vrijdag!

Zondag 15 augustus vanaf 1100 uur: Ontmoet & Groet Brouwerij Lervig

09-08-2021
Zondag 15 Augustus as. zal uw favoriete lokaal weer geopend zijn voor een ontmoet & groet met onze Noorse vrienden van Lervig.

Vanaf 1100 uur bent u van harte welkom om een behoorlijk scala heerlijke Lervig bieren te komen proeven ..en /of degusteren. Dit alles zal begeleid worden door de zeer sympathieke ..en enigszins prettig gestoorde... Aidan Wind (vertegenwoordiger Lervig Europa) .Uiteraard zullen wij ook zorgen voor een Noors bierontbijt/lunch/brunch……

Dus kom langs en geniet van het feit dat er langzaamaan steeds meer mogelijk is

Tot Zondag ..of natuurlijk eerder

Versoepeling Fase 2.2 ..en andere toestanden

23-06-2021
Geachte Lieve Gasten,

Hier volgt weer een update van alle versoepelingen en de daarbij behorende huishoudelijke toestanden.

Zoals jullie weten zijn wij.. hopelijk... in de laatste fase van de heropening ..op weg naar het ‘oude normaal’ ..stappenplan beland. Wat betekent dat wij vanaf Zaterdag as. naar de reguliere sluitingstijden mogen gaan …aan de ‘testen voor toegang perikelen' gaan wij niet beginnen …wij zijn nog steeds van mening dat café bezoek een spontane aangelegenheid is en blijft. Dat betekent wel dat wij ons nog steeds aan de 1,5 meter basisregel dienen te houden…ala ..het zij zo ..liever nog spontaan en veilig dan om de dag een kriebelende huig en fontanel.

Bewust vermelden wij dat wij naar de reguliere sluitingstijden MOGEN gaan ..want wij hebben besloten om vooralsnog de deuren elke dag om 2400 uur te sluiten ..de reden is voornamelijk dat wij ..en zeer waarschijnlijk ook u …nog moeten wennen aan het laat naar bed gaan. De lockdown en de avondklok hebben er mede voor gezorgd dat ons bioritme volledig van slag is geraakt. Vandaar dat wij lief voor ons en voor u moeten en willen zijn …uw lichaam is uw tempel ..😇

Ook hebben wij na lang beraad besloten om per 1 Juli NIET meer op Zondag open te gaan. Wij hebben gemerkt dat de kracht van de Zondag toch in de evenementen zit ..en dat willen wij graag zo houden. Ook heeft het weer de praktische gezondheidsredenen …maar dan voor onze geliefde personeel en directie.

Helaas heeft ons en uw aller Elaine te kennen gegeven te stoppen als gastvrouw en barmedewerker.

Elaine heeft het afgelopen jaar onbaatzuchtig onbetaald verlof genomen om diverse redenen ..maar de voornaamste reden was om uw bierproeflokaal te ontlasten van een hoge financiële druk. Tijdens deze ’sabbatical’ is haar bedrijf Wilde Chutney exponentieel gegroeid ….na meerdere fijne gesprekken met de directie heeft Elaine ..na veel wikken en wegen en 5en en 6en …de emotionele knoop doorgehakt. Elaine wil en gaat zich volledig focussen op Wilde Chutney!
U begrijpt …dat was voor beide partijen even slikken want 16 jaar is niet zomaar iets….. 16 Jaar heeft Elaine met liefde haar ziel en zaligheid ingezet voor dit prachtig mooie proeflokaal ...maar nu is het tijd om de volgende stap te zetten.
Wij wensen Elaine heul veul succes, liefde en wijsheid. En wij zullen Elaine missen als gastvrouw, kennisbron en gepassioneerd bierliefhebber.

Elaine zal in de toekomst te bewonderen zijn als gast want als zij iets gaat missen ..is dat jullie ..haar lieve vrienden aan de toog.

Elaine is samen met Jan ..voormalig Bierkoning ..nu pintjes brouwer bij de Kromme Haring…grondlegger van het festival van Wilde Dieren en andere Bieren oftewel CARNIVALE BRETTANOMYCES. Aangezien dit geweldige evenement op dit moment onmogelijk groots georganiseerd kan worden hebben wij samen met de Bierkoning bedacht om dit in het klein te doen.

In het kader van 35 Jaar Bierproeflokaal In de Wildeman en 36 Jaar Bierkoning organiseren wij van 15 Juli t/m ..jaja ..Zondag 18 Juli een mini Wild bierfeest ..genaamd WILDER 2021!

Wij zijn druk doende om zo snel mogelijk het volledige programma aan u te presenteren …maar verwacht mooie ‘tastings' en ontmoeten & groeten van meerdere “WILD SIDE” brouwers.

Wij houden u uiteraard op de hoogte.

Voor nu ….veel liefs …ook namens Jelle!

Huh? ..Ja Jelle ..want Jelle komt terug 🥳

Onze Yolo ..tegenwoordig directeur van Edelstoff Bierimport gaat de biermarkt op geheel eigen wijze inventariseren en verkennen …namelijk ..vanaf Juli ..op de Vrijdag en Zaterdag ..achter de bar van uw favoriete lokaal.

Dus…😀

Tot Snel!!